Medi-Dyne Tulis ® Roadrunners ® Πάτοι για όλο το πέλμα

Από καινοτόμα υλικα σε συνδυασμό με την πατενταρισμένη κατασκευή (παρόμοια με μια βάφλα) της Tulis με απορρόφηση των κραδασμών Μπορούν να σας προσφέρουν τη μέγιστη προστασία και άνεση – από τη φτέρνα έως τα δάχτυλα.

Βελτιώνουν τη σωματική απόδοση, προστατεύοντας παράλληλα τα πόδια σας και το σώμα σας από το άγχος και την κούραση. Έχει εγκριθεί ως ιατροτεχνολογικό προϊόν της κατηγορίας CE 1 Ανθεκτική ποιότηταΚατασκευασμένοι στην Αμερική  από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της Αμερικής. 

Κατάλληλοι για κάθε παπούτσι, ιδίως στον τομέα του αθλητισμού και στα παπούτσια εργασίας, πολύ καλή απορρόφηση των κραδασμών με την πατενταρισμένη δομή βάφλα θα σας υποστηρίξει σε αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, πεζοπορία, τζόκινγκ, τένις, αεροβική γυμναστική κλπ., ή να ανακουφίσει απο την κούραση, όταν θα πρέπει να σταθείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα με πόνο στην φτέρνα, κούραση, κάψιμο και πονεμένα πόδια.

Το ανατομικό σχήμα στηρίζει το πόδι σας από τη φτέρνα μέχρι τα δάχτυλαΤο υλικό Poron ® μείωνει την οσμή του ιδρώτα. Περιεχόμενα συσκευασίας: 2 Πάτοι (1 για το καθένα για το αριστερό + δεξί πόδι)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*